15 månader
 2 år

Bergareds Dreams Come True "Misa" S43497/2007  f.2007-05-11 d. 2019

e. JWW-06 Stratus The Philanderer u. SUCH INTUCH Lohamras Rosalita

HD A, AD Ua (0)
 

Här kan ni titta på Misas bilder.8 veckor

Lilla Misa Mi kom till oss juli 2007. Hon är en riktig liten pärla både i sitt temperament och till sitt utseende, hon är verkligen så söt att hon kan smälta en gråsten. Och hon är den absolut gladaste och mest positiva valp som vi haft någon gång.
Det finns ingenting som kan skrämma Misa heller, maken till tuff valp har jag heller inte upplevt tidigare. Hon älskar allt och alla också, och hon kan inte fatta varför inte alla människor och hundar hyser samma känslor för henne.

3,5 månader

 
 
När Misa var 9 månader gjorde hon debut på en tvådagarsutställning i Norge. Det var inte många sekunder som hon hade tassarna i golvet när jag skulle gå med henne. Hon verkade i alla fall ha jätteskoj hela tiden så bara vi får träna så går det nog lite bättre. Resultatet blev ettor båda dagarna.
 I månadsskiftet maj-juni 2008 startade Misa på tre utställningar. Det blev lite varierande resultat med 1:a hp i Sjulnäs, ett andra pris på Norsk kees-spesial och sen kom Misas första Ck. De två sista utställningarna var i Trondheim.
Sommarens utställningar fortsatte med bra resultat. Tre Ck på tre starter i Gällivare och Uleåborg. 
I Svenstavik i augusti lyckades det ännu bättre, Misa blev andra bästa tik med cert, endast slagen av Bolla.
Hon fick även ett litet cert i Mo i Rana några veckor senare.

 
Misa är en riktig sötnos tycker jag och för det mesta är hon i färd med att göra något. Sysslolöshet är inget för Misa.
Hon har en egen specialitet som jag inte sett någon annan hund göra; hon åker skridskor. Naturligtvis har hon inga skridskor på tassarna utan hon åker på rygg. Hon älskar den nyspolade isbanan där vi brukar gå och där springer hon till hon får upp farten och sen åker hon en bit på rygg. Sen far hon upp och tar ny fart och så håller hon så länge hon tycker det är skoj.

Det andra certet kom ett år senare, också det i Svenstavik. Dömde gjorde Leni Finne.

Eftersom hon är anlagsbärare av sjukdomen PHPT så bor Misa numer tillsammans med Ville och Mattis i Norsjö.


Misas stamtavla