1 år

Skarjaks Maja  SE24792/2022 född 2022-03-10


e. C.I.B SE UCH FI UCH NO UCH NO V-16 Skarjaks Ylvis

u.  Mörönsyötin Ensi-Lempi


2023


Majas stamtavla
8 veckor

Majas första höst som jakthund gick ganska tungt. Det var otroligt dålig föryngring med mycket otrygga fåglar som flög hur långt som helst. Jag hade inte många riktiga skall att smyga på med de gamla erfarna hundarna (undantaget ekorrar) så då är det inte lätt att jaga med en valp. Vi får väl hoppas på en bra föryngring 2023 då Maja är mer vuxen.

8 månader2023

Maja har blivit en mycket mysig hund som gillar att titta på nyheterna varje kväll, då ligger hon i husses knä och de snarkar i kapp och har ingen aning om vad som sägs på teve.
Maja har också potential att överta Frodes jobb som gårdshund då hon inte drar som ett rött streck så fort hon blir lössläppt utan faktiskt stannar kvar vid huset. Hon har haft mycket jobb med att passa på sina kusinbarn som föddes i februari och hämtat diverse lämpliga leksaker, som näverbitar och pinnar, åt dem att leka med.
Jag och Maja har varit på en inofficiell hundutställning i början av mars och det var verkligen såå läskigt, så där har vi mycket att träna på framöver.